Man kan ikke komme uden om, at hunden er menneskets bedste ven. Men nogle gange kan man godt blive en smule irriteret på dem, når de begynder at gø ukontrolleret. Selvfølgelig skal hunde have lov til at gø, men kan du ikke kontrollere din hunds gøen, så den gøer i tide og utide, så er her 7 bud på redskaber, der kan hjælpe din hund af med dens gøen på en human måde.

7. Pro Series Super Bark Free

Få din hund til at stoppe med at gø hver nat og dag med Pro Series Super Bark Free. Denne smarte gadget kan indstilles til ultralyd eller almindelig lyd, og har en rækkevidde på helt op til 18 meter. Super Bark Free er lavet til udendørs brug, har en indbygget timer, og kan enten monteres på væggen eller stå frit.

6. Sunbeam Indoor/Outdoor Ultrasonic Egg Barking Device

Vil du gerne afskrække din hund, så den stopper med at gø i utide, er Sunbeam Ultrasonic Egg Barking Device et hit. Du kan både bruge den indendørs og udendørs, og den kan holde til al slags vejr. Perfekt hvis dine naboer er ved at være trætte af konstant at høre på din hund gø. Alt du skal gøre er at placeret “ægget” et par meter fra din hund, og den vil udsende bølger, som får din hund til at stoppe med at gø.

5. PetSafe Outdoor Ultrasonic Bark Deterrent

Denne gadget passer perfekt ind i omgivelserne udenfor, da den er formet som et sødt fuglehus. PetSafe Outdoor Ultrasonic Bark er effektiv til at stoppe gøning på uanset din hunds størrelse eller race. Hvis en hund gøer inden for en rækkevidde på 50 meter, vil lyden fra hunden blive opfanget og tænde for maskinen. Den udsender herefter ultralyd, som ikke kan høres med af mennesker, men som vil blive opfanget af hunden, og få den til at stoppe med at gø.

 4. Dog Silencer Pro

Træn din hund eller andre hunde i kvarteret med Dog Silencer Pro, som bruger specielle lydfrekvenser til at træne din hund til at stoppe med at gø. Den udsender en højfrekvens lyd, som ikke høres af menensker men kun af hunde ører. Det er en sikker og human måde at træne din hund på.

3. K9 Kalmer

K9 Kalmer er endnu en smertefri måde at træne din hund på. Den træner din hund ved at bruge en patenteret sammensætning af musik, som kun hunde kan høre. Melodien vil fange din hunds opmærksomhed, og hjælpe den til at slappe af, så den stopper med at gø.

2. Barking Deterring Spray halsbånd

Denne gadget har en lidt anden tilgang, når din hund skal stoppe med at gø. Halsbåndet sprøjter nemlig en vandbaseret stråle på din hunds snude, hvis din hund gøer ukontrolleret.

1. Intellipet Citronella Anti-Bark Dog halsbånd

Dette halsbånd er den ideelle løsning, til at stoppe din hund i at gø. Den bruger en spray som ikke farver, er giftfri og antiallergisk. Halsbåndet vejer næsten intet, og passer rundt om halsen på de fleste hunderacer.

Billede: Pawsome33