Rigtig mange mennesker bruger det meste af dagen på at sidde ned både på jobbet og hjemme. Derfor kan det være lækkert med en god stol, så man har den mest optimale siddestilling, og derved undgår at få unødvendige smerter i kroppen i løbet af dagen. Min jagt på den perfekte stol har stået på i lang tid, og jeg var derfor spændt på, om Stolen Knoll ReGeneration Ergonomic kunne leve op til mine standarder.

Om stolen

Stolen fås i mange forskellige farver, og selvfølgelig også i en standard sort. Fælles for alle farverne er dog, at de alle vil se fantastiske ud på kontoret eller foran et skrivebord. Du har endda også mulighed for at tilpasse stolen til dine ønsker og behov, før du køber den. Du kan fx vælge imellem flere forskellige typer tekstil til puden på stolen, du kan få forskellige typer net til ryggen af stolen, og selve stellet kan både fås i mørk plastik eller poleret aluminium.

Stolens funktioner

ReGeneration stolen har udover en masse muligheder indenfor designet også en række lækre funktioner. Du kan blandt andet indstille stolens højde, dybden på stolesædet, hæve og sænke armlænene uafhængigt af hinanden og ændre ryglænets position, så det kan tilpasses præcist til din krop og dine behov. Det er endda super nemt at ændre på stolens indstillinger. Dette er perfekt, da ikke to mennesker er ens, men nu kan man nemt indstille stolen, så den passer perfekt til ens behov og forskellige siddestillinger i løbet af dagen.

Stolens design

Men stolen er ikke blot utrolig praktisk, lækker og behagelig, der er også tænkt på de miljømæssige sider af produktionen. Derfor er Regeneration stolen fremstillet i miljøvenlige materialer, såsom genbrugeligt plastik.

Fordele og ulemper

Det er fremgår vist tydeligt, at jeg var meget positiv efter at have afprøvet ReGeneration stolen. Derfor er der bestemt flere fordele end ulemper. Fordele er følgende:

  • Uanede mængder af komfort
  • Mulighed for et utal af forskellige siddepositioner.
  • Det er nemt og enkelt at indstille stolen
  • Stolen er fremstillet i grønne materialer

Jeg har kun kunne finde en enkelt ulempe ved stolen, nemlig:

  • Stolen er dyr, og man må derfor punge ud, hvis man vil have en lækker og utrolig komfortabel stol.

Billede: paulgorman