Det kan være svært at anmelde lyd, da det er meget individuelt, hvad man synes er god lyd. Derfor er det også forskelligt, hvilke høretelefoner folk foretrækker, og ingen har egentlig ret. Når man lytter til musik, er det selve oplevelsen af lyden, som er i fokus, og det er denne følelse, der vil blive lagt vægt på i denne anmeldelse af hovedtelefonerne t103z fra Torque.

Om hovedtelefonen

Ud over at være et par hovedtelefoner, har de en indbygget mikrofon, som kan arbejde sammen med iOs og andre Android enheder. Til høretelefonerne medfølger tre forskelige lydfiltre, øre-snegle i forskellige størrelser og et læderetui. Designet er flot og enkelt, og farverne på hovedtelefonerne er valgt med omhu, som givet et flot look.

Designet

Designet er utrolig flot, selvom at det orange gummi på hovedtelefonerne kan se lidt billigt ud, når man kommer helt tæt på. Det flade kabel på hovedtelefonerne er smart og anderledes, men kan være svært at rulle sammen, men er dog praktisk, da det minimerer støj, når kablerne bevæger sig.

Øresneglen

Jeg var ikke særlig imponeret over selve øresneglene, da der var blevet lovet guld og grønne skove omkring, hvor behagelige de ville være at have i øret. De hårde øresnegle der medfører til hovedtelefonerne, skal stikkes ind i øret, og for mig virkede det som noget yderst ubehageligt. Til min overraskelse var det dog en god og  yderst behagelig overraskelse, og de virkede faktisk fantastisk, da de også udelukkede lyde fra omgivelserne.

Mikrofonen:

Mikrofonen på hovedtelefonerne er designet lidt ulogisk. Den peger ind mod kroppen, men knapperne peger væk fra kroppen. Det føles lidt mærkeligt, at have på når man skal snakke i telefon, på grund af det flade kabel. Dog må jeg påpege, at lyden var af høj kvalitet, og min stemme skulle eftersignende være gået klart igennem under opkaldene. Knapperne på mikrofonen er nemme at bruge, selvom de i starten kan føles lidt store og besværlige at bruge, men efter et par dage havde jeg hurtigt vænnet mig til at bruge dem.

Lyden

Lyden i disse høretelefoner er noget af den reneste, jeg længe har hørt, og jeg bliver derfor nødt til at give Torque point for det. Lyden er så præcis, at sange jeg har lyttet til i hundrede år, pludselig får en helt ny lyd. Alt lige fra guitar riffs, trommer, melodier og stemme står tydeligere frem, og man kan derfor virkelig få mulighed for at lytte til musikken med disse høretelefoner. Høretelefonerne er perfekt til dem, som virkelig sætter pris på musik er en kvalitetsoplevelse.