Det var bare et spørgsmål om tid før dette ville blive en realitet, det har vi vidst i årevis. Det er en teknologi der især henvender sig til promoveringer og events, og man kan endda få skræddersyet løsningen hos leverandøren, så den passer præcist til ens formål.

Teknologien er 3d holografisk display, som nemt kan anvendes til at præsentere firmaer, logoer, produkter m.m., og i den spæde begyndelse vil det formentlig især være større firmaer, der vil benytte denne gadget til at promovere deres brands på messer og udstillinger., men prisniveauet er så lavt, at det sikkert snart bliver meget mere udbredt..

 

Muligheder med denne gadget

Et 3d holografisk display er den ultimative demonstration af et produkt, så derfor er dette produkt ideelt for kendte firmaer med deres egne produkter og logo, som kan vises frem på en helt ekstraordinær og eksklusiv måde. Det er nemt at forestille sig uendelige muligheder med et 3d holografisk display, idet man derved på en smart og effektiv måde kan demonstrere sit produkt, som reelt kan køre uden brug af personale. Der er altså tale om et slags ægte 3D TV, der ved hjælp af holografi viser en slags film, som kan demonstrere et nyt produkt og dets anvendelsesmuligheder.

Et holografi er et billede i tre dimensioner, som man kan se fra flere forskellige vinkler men ikke berøre. Ved hjælp af separate lyskilde kan man derfor afspille en forprogrammeret filmsekvens i tre dimensioner. Man anvender et almindeligt memory modul SD Card med filmen, hvorefter man kan få afspillet filmen i 3 dimensioner. Det danske firma Realfiction står bag denne smarte opfindelse, som har masser af muligheder, og på Realfictions hjemmeside finder man mange flere oplysninger og priser.

 

Case stories

Allerede nu har blandt andet følgende firmaer fået lavet en udstillingsmontre, hvor man ser firmaets logo og produkt på en ny og spændende måde med en tredimensionel afspilning af en lille film, som kan demonstrere forskellige produkter i detaljer på en overbevisende måde:

 

  • Coca-Cola
  • Apple
  • Niveau
  • Asus
  • Samsung Galaxy
  • Tag Heuer
  • Blackberry
  • Emirates
  • Ferrero Rocher

 

Kort sagt er det kun fantasien, der sætter begrænsninger på anvendelsesmulighederne med denne smarte gadget, som vi sikkert snart kommer til at se meget mere til i lufthavne, centre og supermarkeder og offentlige institutioner, der vil anvende den til at byde gæster og kunder velkommen på en enestående måde.

 

Billede: kmto.kommunikation

Billede: [email protected]