Når det er sommer, er det på med shortsene, så man kan holde til varmen, og få lidt farve på benene. Sommeren er forbundet med hygge, grill og ikke mindst badning. Desværre har jeg ofte haft en tendens til, at lade stemningen løbe lidt af med mig, og bare hoppe i vandet uden at tænke yderligere over, at min pung og telefon og andre ting ligger i mine lommer. Det er ikke sjovt, at komme op af vandet, og finde ud af, at man har drukne alle sine ting, bare fordi man ikke kunne vente med at hoppe i vandet. Men nu er der heldigvis blevet udvikle et par shorts, som henvender sig til glemsomme vandhunde som mig selv, så man ikke længere skal bekymre sig om, hvorvidt telefonen kan holde til et lille bad.

Shortsene fra Stash Incorporated er ret smarte og unikt udviklede, så dine værdigenstande altid vil holde sig tørre. På shortsene er der nemlig en vandtæt lomme, som er syet ind i shortsene, så dine ting med garanti er i sikkerhed. Umiddelbart kan det måske godt lyde lidt ubehageligt, at have alle sine ting i en lomme på benet, men det er der også blevet tænkt over. Derfor har shortsene en lag blødt stof på bagsiden af lommen på benet, så shortsene er behagelige at gå med, på trods af at alle dine værdigenstande ligger i lommen.

Shortsene er måske ikke designet i de flotteste og mest moderigtige farver, da de indtil videre kun findes i farverne Oliven og Khaki. Men når man tænker på, hvor smarte de er, opvejer det alligevel det ikke så tilstrækkelige farvevalg. Jeg glæder mig i hvert fald til, at slippe for at smadre flere telefoner, bare fordi at min indre vandhund tager over, så snart der er vand i nærheden.

Billede: essit1