Det er efterhånden få mennesker, som går med manchetknapper. Måske fordi at manchetknappers eneste formål egentlig er, at holde dine manchetter lukkede. Men jeg synes alligevel det ser fedt ud, og giver lidt ekstra til ens outfit, at have manchetknapper på. Desværre synes jeg, at der er en tendens til, at manchetknapper er designet utrolig kedeligt, og det kan være svært at finde nogle manchetknapper, som man rent faktisk kan lide. Formålet med manchetknapper er vel også, at skabe lidt personlig stil, men det er svært, når alle manchetknapper er designet utrolig kedeligt. Men jeg er faldet over disse manchetknapper, som bestemt vil give det lille ekstra, jeg leder efter til min tøjstil. Måske er de lidt for rå i det, men stylet med det rigtige tøj, vil de helt sikkert være et hit.

Manchetknapper formet som en butterfly kniv.

Manchetknapperne er rimelig anderledes fra, hvad du eller ser af manchetknapper på markedet. De er formet som butterfly knive, og fungerer faktisk som en rigtig kniv, hvis blot du sliber bladene. Du skal ikke være bekymret for, om kniven går op, når du bærer manchetknapperne, da de har en lille lås, som sikrer kniven. Manchetknapperne er lavet af rustfri stål, og måler ca. 2,5 cm, når de er lukkede. Prisen er også til at leve med, da manchetknapperne kun koster omkring 325 kr.. Med til dine manchetknapper får du en lille knivsliber, så du altid kan holde dine manchetknapper helt skarpe.

Jeg synes, at de her manchetknapper er det ultimavtive bad-ass udstyr på markedet lige nu, og de vil bestemet give dit tøj et personligt look. Derudover er de utrolig smarte, hvis du skulle komme i en situation, hvor du rent faktisk har brug for en lille kniv. Så ikke nok med at de ser fede ud, så er de også praktiske. Bladene på kniven er så små, at man ikke kan gøre skade på nogen, så der er ingen grund til at bekymre sig for, at der skulle kunne ske nogle uheld.