Det kan være svært, at tage sig tid til at få motioneret, når man også har arbejde og mange andre ting at passe til dagligt Derfor vælger mange at købe redskaber såsom skridttællere og apps så de kan sove bedre og andre ting, som sørger for, at de får et sundere liv. Nu kan du samle alt dette i én lille digital ting. Tingene er lavet af Fitbit og hedder One, og den holder styr på dit liv hele døgnet rundt. En smart og digital træningspartner, som sørger for, at dit liv er lidt sundere.

Hvad kan din digitale træningspartner

One har mange forskellige egenskaber, som alle er med til at give dig et sundere liv. Først og fremmest måler One, hvor mange skridt du tager i løbet i af dagen. Den kan også måle hvor mange etager du forcerer på en dag, samt hvor langt du bevæger dig i alt. For at du kan bruge disse målinger til noget, fortæller One dig også, hvor mange kalorier du har forbrændt igennem din aktivitet. Men One er også smart, når du sover. I løbet af natten måler den nemlig, hvor mange timer du har sovet, og hvor god søvn du har fået i løbet af natten.

Hvordan fungerer den

For at du kan bruge alle målingerne til noget, er One så smart, at den kan synkroniseres med din computer eller smartphone. Hvis du virkelig går op i dit velværd, kan du også logge ind på Fitbit’s hjemmeside, og indtaste oplysninger om fx hvor meget du har spist og hvornår, hvad du har trænet i løbet af dagen og hvor længe, og andre ting som fortæller noget om din krops tilstand. Men du kan også følge med i dine målinger direkte på One. Så du har altid dine resultater ved hånden. En smart og enkel måde at følge med i din daglige motion. En måde hvorpå du kan få et indtryk af, hvor meget du egentlig bevæger dig i løbet af dagen.

Billede: bokage