Det er kun marginaler som adskiller Playstation 4 og XBox One. Men vi har alligevel valgt at lave en liste med 4 grunde til, at Playstation 4 faktisk er bedre end XBox One.

1. Prisen

En af de første ting man kigger på, er selvfølgelig prisen. Specielt når to produkter ligner hinanden så meget, som det er tilfældet med Playstation 4 og XBox One. Sony har valgt, at deres Playstation 4 skal være 100$ billigere end XB1. Måske er Sony bare villig til, at tabe lidt penge for så tilgengæld at vinde mere plads på markedet. Uanset hvad, så vinder Sony priskrigen mellem de to spillekonsoller.

2. Controllerne

Måske kan man argumentere for, at dette punkt hovedsageligt at baseret på præferencer. Nogle mennsker foretrækker følelsen af XBox controllerne, men jeg er altså mest fan af Sony’s. Jeg begrunder dette med, at jeg altid har følt, at deres controller føles mere komfortabel i mine hænder, i forhold til andre systemer. Sony lover, at det nye touchpad giver spilleren helt nye måder at spille på og inteagere med spillet. Jeg ved ikke helt hvordan, men jeg synes det lyder spændende.

3. Rettet specifikt mod gamere

XBox One er beregnet til at fungere, som et hjemmeunderholdningssystem, som også er godt at spille på. Sony har i stedet for valgt at fokusere på at udvikle et system, som prioriterer grafikken langt højere end selve indholdet. Derfor henvender PS4 sig også mere direkte til de mest hardvore gamere, som ikke umiddelbart ikke værdsætter adgang til streaming tjenester lige så højt, som at have de perfekte præmisser for at game.

4. Exclusiv Game List

Har du set listen af eksklusive spil fra Sony? Hvis ikke, er her en lille opremsning af et par stykker: Driveclub, Infamous: Second Sond, Shadow of the Beast og Uncharted 4. Ja jeg er ret meget oppe at køre over det. Specielt når man husker på, at dette blot er de første eksklusive spil på markedet.

Billede: SA.Hotwheels