HTC One Mini ligner umiddelbart meget sin dobbeltgænger HTC One, hvis man ser på designet, stylingen og indholdet. Men lad os se nærmere på forskellene og ligheder mellem HTC One mini og HTC One.

Størrelse

På overfladen er den eneste egentlige forskel på de to telefoner selve størrelsen. Størrelsen betyder en lavere pris, da indmaden vil blive reduceret sammen med størrelsen. HTC mini er både mindre, tyndere og vejer mindre end sin storebror, og tager derfor vinderpladsen på dette punkt.

Display

Når man ændrer på størrelsen, bliver displayet selvfølgelig tilsvarende mindre. Skærmen på HTC mini’en måler 4,3”, og er faktisk ikke meget mindre end HTC One, som måler 4,7”. HTC mini kan være lidt skuffende, da den mindre størrelse, faktisk gør den en smule dårligere sammenliget med HTC One, som derfor er vinderen her.

Software

Begge telefoner har Android OS bag sig, men HTC One mini har fordelen at have den nye version Android 4.2.2 i sig. Mini’en vinder derfor dette kapløb, da den nye version af Android har masser af nye forbedringer, som gør telefonen langt mere lækker.

Processor

Når det kommer til processoren, tager HTC kampen op mod sin yngre søskende HTC One Mini, og slår igen. HTC Mini har en Snapdragon 400 dual-core processor på 1.4Ghz med 2GB RAM. En rigtig god processor. Men den falmer sammenlignet med Snapdragon 600 på 1.7 Ghz, som sidder i HTC One. Derfor vinder HTC One på dette punkt.

Batteritid

Batteriet i HTC One mini er af samme type som i storebroderen HTC One, dog vil det være mindre, og derfor vil batteritiden også forkortes. Når det kommer til batteriet er HTC One derfor vinderen.

Konklusion

Det er nemt at lave en konklusion, når man sammenligner HTC One og HTC One Mini. Der er nemlig kun en klar vinder, og det er HTC One. For selvom at de to telefoner umiddelbart ligner hinanden, så må HTC One Mini ofre nogle vigtige funktioner og egenskaber, selvom forskellene dog er minimale. Men den samlede vinder er alligevel HTC One.

 

Billede: Techiecop

Billede: HAMACHI!