Mange mennesker går ofte og ønsker sig tøj, som ikke får pletter, så man slipper for det kedelige arbejde at vaske tøj. Men med Silic T-shirten slipper du for, at skulle bekymre dig om at spilde ned af dig selv og få pletter på tøjet, når du spiser eller er udenfor. T-shirten er nemlig fremstillet ved hjælp af nanoteknologi, og suger derfor hverken mad, mudder, sved eller hvad der ellers kunne komme på T-shirten.

T-shirt med nanoteknologi

Selvom T-shirten gør brug af nanoteknologi er den stadig fremstillet i en utrolig lækker kvalitet, og der er heller ikke en finger at sætte på designet eller prisen. De fleste flydende molekyler praller af på T-shirten, og vil derfor ikke efterlade pletter.

Når man nævner nanoteknologi, kan mange mennesker med det samme blive bange for, at T-shirten er kræftfremkaldende, men det er der bestemt ingen grund til med Silic T-shirten. Skulle du få lyst til at vaske din T-shirt, er dette også en mulighed. T-shirten kan nemlig vaskes op til 80 gange, før at nanobehandlingen aftager. T-shirten fås i størrelse small til XXL.

Slip for at vaske

T-shirten er altså perfekt til dig, som hader at vaske tøj eller nemt bliver beskidt. Fordelen ved T-shirter er også, at dit eget sved ikke engang vil påvirke t-shirten. Derfor er t-shirten også helt perfekt til festivaldeltagere. På festival kan det nemlig være svært at undgå, at få spildt øl og andre sager ud over sig, og det er også ofte meget beskidt at bo i telt, drikke øl og høre musik dagen lang. Med Silic t-shirten er du sikret rent tøj hele festivallen igennem. Derfor slipper du også for, at slæbe hele garderoben med, da du ikke behøver mere end din nye pletfrie t-shirt, som med garanti bliver et hit. Det enkle og tidløse design betyder, at t-shirten kan bruges når som helst, og du vil have glæde af den i mange år ud i fremtiden.

 

Billede: 4ourS Design