Apple er efterhånden gået hen og blevet en form for kult, og dens medlemmer sværger til Apples produkter. Apple suger dig ind i deres univers af flotte og seje produkter, og pludselig har du en trang til at eje alle deres nyeste og fedeste opdateringer og nye produkter. Hver gang en ny model fra Apple kommer på gaden, bliver den udsolgt med det samme, og du har måske selv stået i kø for at være med på bølgen. Hvis du er en ægte Apple fan, er her en liste over de produkter, som du endnu ikke ved, at du ikke kan leve uden.

1. Skridttæller

Nike står bag denne skridttæller til håndleddet, som har indbygget Bluetooth, så du kan forbinde den direkte til din iPhone. Derfor er denne skridttæller også en af de mest populære på markedet lige nu. Du kan få den i flere forskellige farver, og den har derudover en Fuelband app.

2. iPad Mini

Apple har stor succes med deres tablet, og den fine iPad Mini Retina er bestemt en af dem. Skærmen på Retina tabletten giver dig detaljerede og livlige billeder, teksten er helt skarp ren, og giver dig en skærm med samme høje opløsning som et HDTV. iPad Mini Retina fås i to farver, henholdsvis Space grå og sølv.

3. Et samlet betalingskort

Det kan være irriterende at bære rundt på alle sine betalingskort, men med det nye Coin Card får du ét kort til alle dine betalingskort. Kortet har samme størrelse som almindelige betalingskort, men da kortet er Bluetooth-forbundet, kan du synkronisere alle dine kort i én med iOS appen. Brug kortet som et almindeligt betalingskort i kortterminalen i dit supermarked eller andre butikker.

4. JayBird BlueBuds X Sport hovedtelefoner

Få den ultimative lyd når du hører musik på din MacBook, iPad eller din iPhone 5s med hovedtelefonerne fra Jaybird BlueBuds x Sport. Hovedtelefonerne er forbundet med dine apple produkter igennem BlueTooth, og giver dig 8 timers batteritid til at høre musik i, før de igen må oplades. Med det smarte PureSound in-ear udelukker du al unødvendig larm fra dine omgivelser, og får derved en bedre og renere lyd i hovedtelefonerne.

5. Chromecast

Kan du ikke få nok af online videoer og musik, så er her den perfekte gadget til dig. Googles Chromecast er perfekt til alle Apple elskere, da den lille gadget lader dig nyde dine yndlings serier og film direkte på dit HDTV. Det er altså slut med at se film og serier på din lille MacBook skærm, hvor det kan være svært at se alle detaljerne og høre lyden tydeligt.

6. Mophie Space Pack for iPhone 5s

Nu er det slut med at løbe tør for plads på sin iPhone. Det første cover med indbygget opbevaringsplads og batteri har nemlig set dagens lys. Det smarte cover sørger ikke blot for at oplade din telefon og holde den i sikkerhed, men det giver dig også helt op til 32GB ekstra plads til din telefon, så du ikke længere konstant behøver at slette filer på din telefon.

7. Nifty MiniDrive

Har du brug for mere plads på din MacBook, så er Nifty MiniDrive helt perfekt. Du kan bruge MiniDrive til både MacBook air, Pro og Retina. Produktet giver dig helt op til 64GB ekstra plads, og er så småt, at det passer lige ind i hullet til SD kort på din MacBook. Så snart det sidder i din computer, opdager du stort set ikke, at det er der. Du kan endda indstille din Nifty MiniDrive til at lave en daglig backup af alle dine mest vigtige filer.

Billede: Laineema