De fleste festivalgangere kender det, at man ikke kan finde sin lejr, fordi alle telte på campingområde ligner hinanden. Men nu er der heldigvis en løsning på problemet. Det flotte Field Candy Premiun telt skiller sig nemlig med garanti ud fra flokken. Vil du gerne have et telt, du nemt kan genkende langvejsfra eller hvis promillen er lidt for høj, eller vil du gerne bare bo i et telt, som er meget flottere end alle andres, så er dette telt lige noget for dig.

Fakta om teltet

Teltet er ikke kun flot at se på, kvaliteten er også høj. Det danske klima kan til tider være hårdt, men teltet kan heldigvis sagtens holde til lidt ekstreme vejrforhold, og er vandtæt med et søjletryk på helt op til 5000. Så du skal ikke være bekymret for at vågne op med våde tæer. Teltet er beregnet til to personer, dog med mere plads end i et normalt tomandstelt, og det er derudover utrolig nemt at slå op. Man har også tænkt på de små detaljer ved dette telt, og derfor har det også en smart lomme til din mp3-afspiller og en praktisk krog, så du kan hænge en lampe op i teltet.

Teltets design:

Teltet findes i mange forskellige slags sjove og anderledes tryk. Har du altid drømt om at bo i en vandmelon, kan du heldigvis få ønsket opfyldt nu. Teltet kommer også med sjove tryk, så det ligner at du bor i et træhus, i en kuffert, eller i et cirkustelt. Vil du gerne signalere, at dig og din teltmakker ikke vil forstyrres, er teltet ”get a room” måske helt perfekt. Trykket på teltet forestiller nemlig, at I sidder indeni teltet og kysser i lommelygtens skær. Vil du gerne camouflere dig selv, og gå i et med naturen, bør du nok vælge teltet med masser af natur og får på. Mulighederne er mange med Field Candy Premium telt. Helt perfekt til dig som ønsker at skille dig ud på årets festivaller.

 

Billede: BobToth